Midsommarhelg

Vi har fått låna Elis i helgen. Gu så god unge.
Ni ska inte tro att det var en enkel resa att få tillståndet att ha honom en natt.
Eftersom Sara snart ska in på BB så vore det praktiskt att Elis har fått prova att somna utan att mamma är i närheten. Tyckte jag och Kenneth. Tyckte nog Jimmy och Sara också, men ändå, inte än. Efter några veckors övertalning så gick det till slut.......Vi fick låna underverket.
Han visade sig från sin allra bästa sida hela tiden. Enda gångerna han blev lite lessen var när han slog sig, å det gör han. HAn har lärt sig att ställa sig upp mot allt. Så nu vet vi till exempel att om man hänger i våran ugnsluckan så funkar inte barnspärren. Med en smäll for luckan upp och Elis på ända på golvet....Tråkigt.
Midsommardagen lämnade vi igen Elis.

Helgen i snabb resumé:

Midsommaraftons morogn kom Elis med föräldrar och beställde lunch innan föräldrarna  skulle fara hem. I samma veva ringde Kent och undrade om dom kunde få lunch.
Vi ställde i ordning med gemensamma krafter grillat, med klyftpotatis och div tillbehör. Jjust när vi skulle äta kom Kjell med en varm nyrökt regnbåge. Den gjorde succe på vårat lunchbord.
Efter vi avnjutit en god jordgubbstårta drog ungdomarna vidare.

Å KVAR BLEV VI OCH ELIS. Allt mys och skoj vi gjorde var så härligt.
På midsommardagens morgon så låg vi länge och myste. Elis gillade att mysa på i sängen men när tiden för melodikrysset närmade sig var det bara att kliva upp och få sig nå kaffe. Vällingen hade avnjutits i sängen förståss.
Fram på dagen kom Kent å Zack, han skulle skruva i sin bil. Linda skulle vaka på midsommardagskvällen så hon var hemma och vilade.
Vi for så småningom tillbaka med Elis. 
På kvällen bar det av Carl.Jacob och Doris på surströmming. Supergott. Trevligt sällskap, som alltid.

Nu på morgonen har vi satt upp lite tavlor, renbäddat, tvättat, det är perfekt torkarväder ute.
Kenneth har gjort nåt som hette ansjovissnurror. Blir gott att smaka.
Nu ska jag sätta mej ute på altanen och ha lite fotvård.
Senare ikväll ska vi iväg på fortsättningen av  byggandet av lekplatsen. Hoppas att det kommer fler och vill hjälpa till.  Kanske Fia har träffat någon i helgen som känner kallad.
Några bilder förståss. Både från lekparksbygget och Elis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0