Repris

Nu har jag lagt in alla bilder på pixbox. Så nu Julia, kan du se hur mormor ser ut när hon är målad.

Sedan jag skrev mitt förra inlägg så har vi hunnit var iväg och gjort en repris på tårtorna och andra goa kakor.
Lika goda som igår.

Har dessutom bestämt att jag ska lägga in två mail som jag skickade till några vänner efter att vi varit på pimpeltävling i våras.
Så för fler av er så är det en ren repris så ni får hoppa över.

En sak till: Bonzo mår bättre, men fiser fortfarande ruggit illa.

Ha det bra alla.


Hallåj
Vill bara berätta hur våra hundar roat sig idag medan folket varit ute på pimpeltävling.
Våra Bonzo och Lindas Zack skulle vara hemma ensam idag några timmar. Vi vet att Zack han äter allt som kanske går att äta när han blir lämnad ensam.
Så¨noga tittade jag omkring innan vi for. Inga papperskorgar på golvet, dörren till soporna ordentligt stängd. Allt klart.
NÄSTAN.......................................... Jag missade en liten detalj. Attans så dumt.
Tre timmar senare...........................
På golvet hade jag haft en påsen med olika grejor som vi skulle ha till våffelgräddning ute på isen. I den påsen fanns det kvar, när vi for, en påse med vetemjöl. Ordentligt inknuten i en plastkasse.
När vi kom hem så var det inget mjöl kvar i påsen..................... Påsen fanns föresten inte heller kvar.
Hur kunde jag vara så korkad??
FY Satan hur huset såg ut.
Mjöl överallt.
Det var bara att klä av sig barfota ute på bron och sätta igång. Vet inte hur jag ska göra med mattorna. Tror att jag eldar upp dom och köper nya. Dom går aldrig få ren. Så får jag nog göra med kökssoffans dyna...........Den blir aldrig heller  sig lik.
Att sedan Zack varit i min handväska för att kolla om där fanns nägot ätbart det syns. Den är full av deg och fluffigt mjöl. Får fundera hur jag ska göra med väskan. Har inte orkat ta tag i det än.
För att inte tala om hur hundarna såg ut. Bonzos nos var som helt igenmurad av kletig deg. Zacks vackra man som han har på bröstet var som ett pansar. Vet inte om det går att tvätta lös eller om dom får klippa bort det.
För Bonzos del så¨löste sig kletet runt mun sedan han hade snöbollskrig med grannens unge medan jag skurade.
Dessutom var det mitt fel..............hur kunde jag lämna kvar mjölet på golvet? Dumt, mycke dumt. Jag har inte ens någon att vara arg på. Skyll sig själv. ....VA dumt.
Monika

Del 2

TAck för alla deltagande mailen jag fått.
Jag fick bland annat ett mail av min kompis Ullis. Hon undrade hur Bonzo var i magen. Men när vi gick och la oss i går så hade vi inte märkt nåt att han skulle vara dålig i magen........................................Men på morgonen........Japp.
HAn har varit väldigt dålig i magen i natt. Bonze har aldrig hunnit säja till. Jag märkte att han var upp en gång i natt så jag lyssnade men det gick med en blixtens så var han tillbaka i sängen.
Alltså rännskita överallt i köket. Mysko saker, dom luktade inte ens.
Nå det var bara  för mej att morgonpinka sen greppa handskar och börja om att rengöra golvet......Igen....Mitt golv kan inte tro det är sant. Stor regöring två gånger samma helg.
När jag sen skulle ut till soporna med äckelpåsen ser jag något ute på snön en bit från huset........Mina fina promenadskor i läder????????
Skorna hade legat innanför dörren i går när jag skulle börja sanera så jag tog och ställde ut dom på altan. Tänkte att jag får rengöra dom sen........Det glömde jag. Är det nåt jag är bra på så är det att glömma.
Nu var dom rengjorda. Antagligen har räven varit upp på altan, tagit mina skor och slickat dom rena.
Det tyckte Kenneth var himla kul. Behöver jag tillägga att Kenneth har skrämt mej på morgonen med rävpest, löss och annan ohyra.
Jag vägrar slänga dom. Jag får ta risken med rävpest och allt det andra.
Gomorron
Monika




Kommentarer
Postat av: Johanna

Jadå, ska göra mitt bästa! Men det är sååå trist att bara inte göra nå... =(

2009-08-02 @ 16:26:54
URL: http://maryinthemorning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0